Home News Contact Us Forum About Us Demos Products F.A.Q.
Shopping Cart
You currently have 0 items in your cart.


Recent Events
  • 30/04/2021 Important information

    We transferred to another hosting so if you are experiencing any problem let us know. We will fix it as soon as possible.

  • 25/11/2020 BLACK FRIDAY is coming

    BIG SALE, 35% discount for all our extensions. Use BF2020 coupon code. Hurry up the discount is valid till 7 December.


2Checkout.com, Inc. is an authorized retailer of goods and services provided by ARI Soft. 2CheckOut




Follow us on twitter



Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

Links are not working
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 1
TOPIC: Links are not working
#55931
Links are not working 5 Years, 11 Months ago Karma: 0
Hello,

I created folder images/sliders. Put there 1 image: 1.jpg
In the ariimageslider.ini wrote:
Code:

[DESCRIPTION]
1.jpg="This is foto1"
[LINK]
1.jpg="www.mysite.com/catalog/cake-tools"
[ALT]
1.jpg="foto1"


and..nothing. It seems that image doesn't "see" this ini file, because when I click on the image from slideshow it go to www.mysite.com/images/sliders/1.jpg and not to www.mysite.com/catalog/cake-tools. Also description and alt are not shown.
Can somebody help me to resolve it?
The administrator has disabled public write access.
 
#55932
Re:Links are not working 5 Years, 11 Months ago Karma: 733
Hello,

INI file should be located in folder with images. If it doesn't help, send a link to a page where the problem occurs so we can investigate it.

Regards,
ARI Soft
The administrator has disabled public write access.
 
#55933
Re:Links are not working 5 Years, 11 Months ago Karma: 0
Now is working! Thank you very much.
The administrator has disabled public write access.
 
#56129
Re:Links are not working 5 Years, 11 Months ago Karma: 0
Hello!

Suddenly links are not working.
Last Edit: 2015/10/22 11:59 By marina181.
The administrator has disabled public write access.
 
#56130
Re:Links are not working 5 Years, 11 Months ago Karma: 733
Hello,

INI file is formatted incorrectly. Use " instead of " in value for 1.jpg in [ALT] section.

Regards,
ARI Soft
The administrator has disabled public write access.
 
#56131
Re:Links are not working 5 Years, 11 Months ago Karma: 0
Thank you!
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 1