Home News Contact Us Forum About Us Demos Products F.A.Q.
Shopping Cart
You currently have 0 items in your cart.


Recent Events
  • 31/12/2023 New Year SALE

    We are glad to announce New Year SALE. 25% discount for all our extensions. Use NY24 coupon code. Hurry up the discount is valid till 7 January.

  • 21/11/2023 BLACK FRIDAY 23 is coming

    BIG SALE, 35% discount for all our extensions. Use BF23 coupon code. Hurry up the discount is valid till 27 November.


2Checkout.com, Inc. is an authorized retailer of goods and services provided by ARI Soft. 2CheckOut




Follow us on twitter



Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Go to bottomPage: 1
TOPIC: Joomla V3
#41579
Joomla V3 11 Years, 1 Month ago Karma: 0
Will ARI Photo Gallery work with Joomla 3?
The administrator has disabled public write access.
 
#41580
Re:Joomla V3 11 Years, 1 Month ago Karma: 748
Yes.

Regards,
ARI Soft
The administrator has disabled public write access.
 
#42049
Re:Joomla V3 11 Years, 1 Month ago Karma: 0
Thanks. It does work, but I do have a small problem! Unsure whether its ariphotogallery or the template (created by artisteer) but would suspect the template.

When an image, displayed by anywhere, opens and plays, the slide show appears behind the menu and web page banner.

I'm developing the web site under Joomla 3 and currently it only contains one page:

joomla3.heswallphotosoc.co.uk/

I would be very grateful for any suggestions.

Many thanks.
The administrator has disabled public write access.
 
#42056
Re:Joomla V3 11 Years, 1 Month ago Karma: 748
What browser do you use? Could you send a screenshot where we can see the problem?

PS: We can't reproduce it in FireFox browser.

Regards,
ARI Soft
The administrator has disabled public write access.
 
#42086
Re:Joomla V3 11 Years ago Karma: 0
That was my fault! I can make it happen in Firefox (see attached) or IE10.

I had tried to change the z-index statements on the first line of your black.css and white.css files to 99000 and 99100, as per:

.mb_overlay{z-index:99000;} #mb_gallery_{z-index:99100;} .mb_overlay{

but it didn't seem to have any effect. so I left them changed.

In response to your comment above, I reviewed what I'd done and found it was indeed working. I then changed the z-index values back to their original, closed the browser and reloaded and my problem was back (see attached). I then changed the values as above, closed and reloaded the browser and everything was working as expected.

I don't know if the values I chose above are realistic or not, but I hope this helps.

Regards

David
Last Edit: 2013/06/18 13:41 By wedontbyte.Reason: adding screen snapshot
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 1