
My license will expire on 2010-Apr-29
Posted by softwareqatestings - 2010/03/13 04:50
_____________________________________

Hi,



I saw from the cpnael that my license will expire on 2010-Apr-29.

So is it not an permanent license? What I have to do when it gets expired?



Thanks

Raj

============================================================================

Re:My license will expire on 2010-Apr-29
Posted by admin - 2010/03/13 07:29
_____________________________________

Hello,



It's production license and the component will work after this date without problems, but you can't install new versions of
the component and get support after this date. If you want to prolong your license and have ability to install new versions
of the component and get support after this data, it'll cost half price of the component. You can read about this in our
F.A.Q. section 4.



Regards,

ARI Soft

============================================================================

Re:My license will expire on 2010-Apr-29
Posted by softwareqatestings - 2010/03/13 18:04
_____________________________________

Thanks for the answer.



Raj

============================================================================
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