Home News Contact Us Forum About Us Demos Products F.A.Q.
Shopping Cart
You currently have 0 items in your cart.


Recent Events
  • 18/11/2017 Black Friday is coming

    Don't wait BLACK FRIDAY, use FRIDAY17 coupon code to get 35% discount for all our extensions right now.

  • 05/09/2017 BIG Autumn SALE

    Use AUTUMN17 coupon code to buy our WordPress or Joomla! extensions with 25% discount. Hurry up! The offer is valid till 11 September.


2Checkout.com, Inc. is an authorized retailer of goods and services provided by ARI Soft. 2CheckOut




Follow us on twitter



Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

Doesn't seem to be working...
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 123456
TOPIC: Doesn't seem to be working...
#1320
Re:Doesn't seem to be working... 8 Years, 9 Months ago Karma: 670
Hello,

Can you exactly describe which problems you have? Do you mean backend or frontend part of the component or any specific plugins from ARI Smart Content?

Regards,
ARI Soft
The administrator has disabled public write access.
 
#1321
Re:Doesn't seem to be working... 8 Years, 9 Months ago Karma: 0
I mean frontend. The plugins don't show/work... for instance the acordeon-module shows the content under eachother, not in a accordeon... the jfancybox shows a link with the code but clicking doesn't open up a fancy box. It just does nothing, like a link with # should..

I deleted al my javascripts out of the template (thought it was a conflict with my jquery scripts) but that didn't make a difference. Then i used a standard template and it worked.. so it had to do something with my template. But the jquery was out if it, so the only thing a can imagine is the classes... i changed the naming of all the standard joomla things...
The administrator has disabled public write access.
 
#1322
Re:Doesn't seem to be working... 8 Years, 9 Months ago Karma: 670
Can you say url where we can see this problem? Also you can set option 'No conflict' in ARI JQuery Loader plugin to 'yes'.

Regards,
ARI Soft
The administrator has disabled public write access.
 
#1323
Re:Doesn't seem to be working... 8 Years, 9 Months ago Karma: 0
www.freelancewebdesigner.nl

Edit: It shouldn't be a conflict-problem, as i tried getting al javascript out of it... That didn't work...
Last Edit: 2009/02/25 08:55 By Joris van den Wittenboer.
The administrator has disabled public write access.
 
#1324
Re:Doesn't seem to be working... 8 Years, 9 Months ago Karma: 670
Your template contains the following code?

<jdoc:include type="head" />

We can investigate this issue in more detail if you can provide access to your Joomla backend by email (info@ari-soft.com).

Regards,
ARI Soft
The administrator has disabled public write access.
 
#1325
Re:Doesn't seem to be working... 8 Years, 9 Months ago Karma: 0
i'm registering you now... But i still think its the classes as it works with a standard template. Now... the javascripts are in the template again.. but when i deleted them it didn't make a difference...
Last Edit: 2009/02/25 09:12 By Joris van den Wittenboer.
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 123456