Home News Contact Us Forum About Us Demos Products F.A.Q.
Shopping Cart
You currently have 0 items in your cart.


Recent Events
  • 05/09/2017 BIG Autumn SALE

    Use AUTUMN17 coupon code to buy our WordPress or Joomla! extensions with 25% discount. Hurry up! The offer is valid till 11 September.

  • 14/04/2017 Happy Easter

    Wish a Happy Easter and give 30% discount for all our WordPress and Joomla! extensions. Use EASTER17 coupon code. The offer is valid till 17 April.


2Checkout.com, Inc. is an authorized retailer of goods and services provided by ARI Soft. 2CheckOut




Follow us on twitter



Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

Lightbox blank on Firefox
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 12
TOPIC: Lightbox blank on Firefox
#44366
Lightbox blank on Firefox 4 Years, 1 Month ago Karma: 0
Hi
Our lightbox was working fine before but recently is now showing just blank white in Firefox, both on PC and Mac. It works ok on IE, Chrome and Safari.

You can see this on www.lendloaninvest.co.uk home page.

We have Ari Sexy Lightbox version 1.10.9 running on Joomla 2.5.14 and Firefox 23.0.1

Please let me know what other information you need to solve this.

Regards Tim
The administrator has disabled public write access.
 
#44367
Re:Lightbox blank on Firefox 4 Years, 1 Month ago Karma: 667
Hello,

It seems you use an incorrect code. If you use "System - ARI Sexy Lightbox", you can read how to insert YouTube video here.

If you use "System - ARI Sexy Lightbox Anywhere" plugin, you can read how to insert YouTube videos here.

PS: BTW, disable or uninstall "ARI Sexy Lightbox Lite" plugin because "System - ARI Sexy Lightbox" plugin from "ARI Sexy Lightbox" provides all functionality of this plugin. Currently javascript files are loaded twice by "ARI Sexy Lightbox" and by "ARI Sexy Lightbox Lite".

Regards,
ARI Soft
The administrator has disabled public write access.
 
#44398
Re:Lightbox blank on Firefox 4 Years, 1 Month ago Karma: 0
Hi

Many thanks for that.
I have now used the code:

Code:

{arisexylightbox activeType="rcontent" width="853" height="480" url="http://www.youtube.com/watch?v=6dKxL03hPao title="Borrowing Video"} 
<img src="/images/video-thumb.png" alt="" />
{/arisexylightbox}



I hope that is correct. It is working correctly on IE, Chrome and Safari and the PC and Mac, and Firefox on the PC, but I still get blank white screen in the lightbox on Firefox on the Mac.

However there is now another problem.
After a period of time the code appears on the front page as if the plugin is no longer enabled (but it is).
The only way I have discovered to solve this, is to open the article, toggle the editor to HTML and re-save the article.

Regards Tim
The administrator has disabled public write access.
 
#44402
Re:Lightbox blank on Firefox 4 Years, 1 Month ago Karma: 667
1. Download and upgrade the module. Clean browser's cache and try the following code:

Code:


{arisexylightbox activeType="rcontent" width="853" height="480" url="http://www.youtube.com/watch?v=6dKxL03hPao&html5=1" title="Borrowing Video"} 
<img src="/images/video-thumb.png" alt="" />
{/arisexylightbox}



2. It seems this problem with Joomla! cache. Try to clean it.

Regards,
ARI Soft
Last Edit: 2013/09/13 09:53 By admin.
The administrator has disabled public write access.
 
#44411
Re:Lightbox blank on Firefox 4 Years, 1 Month ago Karma: 0
I downloaded and upgraded the plugins and module.
I cleaned the browser's cache
I updated the code as instructed
I cleaned Joomla!'s cache

But I still get the lightbox blank white on Firefox on the Mac.
All other browsers are ok on the Mac and all, including Firefox, are ok on the PC.
I tried disabling all add-ons in Firefox, it didn't help.
Could this be a particular setting on the Mac Firefox that I need to change? What other information can I give you to solve this?

The second problem is now solved.

Many thanks for your help.
Regards Tim
The administrator has disabled public write access.
 
#44422
Re:Lightbox blank on Firefox 4 Years, 1 Month ago Karma: 667
Try to download and upgrade the module again. Probably this is a problem with mixed content (via http and https protocols).

Regards,
ARI Soft
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 12