Home News Contact Us Forum About Us Demos Products F.A.Q.
Shopping Cart
You currently have 0 items in your cart.


Recent Events
  • 18/11/2017 Black Friday is coming

    Don't wait BLACK FRIDAY, use FRIDAY17 coupon code to get 35% discount for all our extensions right now.

  • 05/09/2017 BIG Autumn SALE

    Use AUTUMN17 coupon code to buy our WordPress or Joomla! extensions with 25% discount. Hurry up! The offer is valid till 11 September.


2Checkout.com, Inc. is an authorized retailer of goods and services provided by ARI Soft. 2CheckOut




Follow us on twitter



Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

Special characters ?, ?, ? not working
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 123
TOPIC: Special characters ?, ?, ? not working
*
#19545
Special characters ?, ?, ? not working 6 Years, 3 Months ago Karma: 0
Hey guys,

I'm working with a german website and therefore I need to include the german special characters ?, ?, ? in the slide description. In the front-end this results in a �?

Is there a way to fix this?
The administrator has disabled public write access.
 
#19546
Re:Special characters ?, ?, ? not working 6 Years, 3 Months ago Karma: 670
Hello,

Do you save INI file in UTF-8 encoding?

Regards,
ARI Soft
The administrator has disabled public write access.
 
#19553
Re:Special characters ?, ?, ? not working 6 Years, 3 Months ago Karma: 0
Thanks so much. It's working now. Stupid mistake...
The administrator has disabled public write access.
 
#22427
Special characters ?, ?, ? not working 6 Years ago Karma: 0
Hello,

i have unfortunately the same problem.

Try anything in /language/overrides and /modules/mod_aridatatables.xml and /help/en-GB/help.html and
i create de-DE.override.ini but nothing works

Can u explain which folder or file i must change?

Thank you very much.

Joe
The administrator has disabled public write access.
 
#22428
Re:Special characters ?, ?, ? not working 6 Years ago Karma: 670
Hello,

Do you use "ARI Image SlideShow", "ARI Image Slider" or "ARI Data Tables"? Where are the symbols shown incorrectly?

Regards,
ARI Soft
The administrator has disabled public write access.
 
#22429
Re:Special characters ?, ?, ? not working 6 Years ago Karma: 0
I use Ari Data Tables and the problem is only in table.
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 123